ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eurogroup LIVE: Τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα - Ποια μέτρα προτείνει ο Τσακαλώτος

Eurogroup LIVE: Τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα - Ποια μέτρα προτείνει ο Τσακαλώτος

Eurogroup | Ειδήσεις: Κρίσιμa ραντεβού του Ευκλείδη Τσακαλώτου με Ευρωπαίους αξιωματούχους και με τον Σόιμπλε πριν το Eurogroup - Μαύρες οι εκθέσεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα - Μετέβη τελικά στη συνεδρίαση ο αναπληρωτής διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, παρά τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα ότι δεν παραστεί στο σημερινό (26/01/2017) Eurogroup 

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέρχεται στη σημερινή (26/1/2017) κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup με φόντο τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα από όσα προβλέπει η συμφωνία και, πολύ περισσότερο, για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος».

Παρόλα αυτά οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή η ελληνική πλευρά προχωρά σε υποχώρηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Από νωρίς το μεσημέρι, Χουλιαράκης και Τσακαλώτος έχουν πυρετώδεις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με διάφορους αξιωματούχους της ευρωζώνης.

Ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Eurogroup, Jeroen Dijsellbloem, τον επικεφαλής του Euro Working Group, Thomas Wiser και τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, W. Schaeuble.

Δείτε ποια μέτρα προτείνει ο Τσακαλώτος

Δείτε όλες τις εξελίξεις όπως τις κατέγραψε νωρίτερα το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις