ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

Στη Θεσσαλονίκη το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics
Με στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics...

Με στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics και το εναρκτήριο 1st Southeast European Congress on Supply Chain Management, που θα διεξαχθεί από την Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου 2011.

Και τα δύο συνέδρια έχουν κοινό θέμα τη «Διαχείριση Εφοδιαστικών Δικτύων για την Προώθηση της Ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη». Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να αποτελέσουν οι εκδηλώσεις πλατφόρμα ανάδειξης και αντιμετώπισης των κρίσιμων προβλημάτων για τη διαχείριση εφοδιαστικών δικτύων και των logistics ως μοχλών ανάπτυξης στην περιοχή.

Οι θεματικές ενότητες που θα απασχολήσουν τις εκδηλώσεις είναι οι εξής:

• Logistics και Policy-Making στη Ν.Α. Ευρώπη
• Καινοτομία, Τεχνολογία (ICT) και Logistics
• Διαχείριση Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων
• Logistics και Δίκτυα Ενέργειας
• Λειτουργία Λιμενικών Τερματικών Σταθμών Εμπορευματοκιβωτίων
• Θαλάσσια Logistics και Θαλάσσιοι Διάδρομοι (Motorways of the Seas) στη Ν.Α. Ευρώπη.

Τα άρθρα που θα επιλεγούν, θα υποβληθούν για δημοσίευση στα επιστημονικά περιοδικά «International Journal of Logistics Economics and Globalisation» και «International Journal of Innovation and Regional Development».

Επίσημες γλώσσες των συνεδρίων είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ