ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε θα βγουν οι πίνακες με τους ωφελούμενους

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε θα βγουν οι πίνακες με τους ωφελούμενους

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν από τον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες με τους 150.000 ωφελούμενους για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η λίστα με τους δικαιούχους έχει οριστικοποιηθεί μετά και τον τελικό έλεγχο που έγινε τις προηγούμενες μέρες.

Η πιθανότερη ημερομηνία για να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ είναι η 17η Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να «ανέβουν» και νωρίτερα.

Αμέσως μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής ενστάσεων και στη συνέχεια η ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων, η οποία θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη του προγράμματος.

Στόχος του ΟΑΕΔ είναι να ξεκινήσουν να δίνονται οι πρώτες επιταγές στους δικαιούχους μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, ώστε να αξιοποιηθούν ακόμα και μέσα στις γιορτινές μέρες του Πάσχα, που φέτος πέφτει νωρίς στις 16 Απριλίου. Με τον τρόπο αυτό, όπως εκτιμούν στελέχη του Οργανισμού αλλά και του υπουργείου Εργασίας, θα ενισχυθεί και η εσωτερική τουριστική αγορά.

Σχετικές ειδήσεις