ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταθάκης: Ολοκληρωμένη μπορεί να θεωρείται πλέον η συμφωνία με τους δανειστές

Σταθάκης: Ολοκληρωμένη μπορεί να θεωρείται πλέον η συμφωνία με τους δανειστές

Γιώργος Σταθάκης | Ειδήσεις: Στην επόμενη μέρα της διαπραγμάτευσης Αθήνας – Θεσμών αναφέρθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, επισημαίνοντας ότι «έχουμε μια τεχνική συμφωνία, η οποία πλέον μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ολοκληρωμένη και καλούμαστε να επιλύσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM» και το Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Σταθάκης ρωτήθηκε σχετικά για την κόντρα ανάμεσα στον Γερμανό υπουργό οικονομικών και τη διευθύντρια του ΔΝΤ αναφορικά με το ελληνικό χρέος. «Κοντός ψαλμός αλληλούια. Έχουμε μια τεχνική συμφωνία, η οποία πλέον μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ολοκληρωμένη και καλούμαστε να επιλύσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες, αναφέρομαι στην τεχνική συμφωνία για την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2018», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Κατέληξε δε: «Έχουμε τη συμφωνία, επίσης, σε αδρές γραμμές έτοιμη για το 2019 και το 2020 και φυσικά η συμφωνία αυτή πρέπει να περιλαμβάνει τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, προκειμένου και τα τρία από κοινού να ψηφιστούν στις 22 Μαΐου».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ το ρεπορτάζ για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις