ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ντροπή: «Μισθός Αστυφύλακα με τρία παιδιά, 4 πενθήμερα και 4 νυχτερινά»

Ντροπή: «Μισθός Αστυφύλακα με τρία παιδιά, 4 πενθήμερα και 4 νυχτερινά»

Το πώς επιβιώνουν οι Έλληνες αστυνομικοί είναι απορίας άξιον - Δείτε το εκκαθαριστικό σημείωμα ενός πατέρα τριών παιδιών και θα καταλάβετε γιατί η χώρα έχει φτάσει στον πάτο...

Με εκκαθαριστικό σημείωμα μισθοδοσίας Φεβρουαρίου (2018) Αστυφύλακας με τρία παιδιά τέσσερα πενθημερα και τέσσερα νυχτερινά λαμβάνει #€792.76€ και αναδρομικές εφαπαξ κρατήσεις #€351,67 για να εξυπηρετήσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Το θέμα δημοσιεύεται στη σελίδα nantiareport.gr και υπάρχει το ακόλουθο σχόλιο αστυνομικού: .

«Μισθός αστυφύλακα με τρία παιδιά,4 πενθήμερα και 4 νυχτερινά.
Αυτό είναι το «ειδικό» μισθολόγιο?
Αυτό που σε εποχές μνημονίου άλλαξε 4 φορές ?
Ο πρώτος 4093 του 12 σου έκλεβε το πορτοφόλι ενώ ο τωρινός 4472 του 17 σου κλέβει τα πάντα χωρίς προοπτικές για το κοντινό μέλλον, ειδικά για εμάς τους χαμηλόβαθμους που μας πέταξαν στην υποτιμητική Β’ κατηγορία λες και το επιχειρησιακό έργο μας διαφέρει από άλλους Συναδέλφους.
Στο θέμα της αναδρομικότητας τώρα σκεφτείτε ότι τρέχουν 14 μήνες καθώς προβλέπεται από 1-1-17 με το φεκ που πήρε την μέρα των γενεθλίων μου (19-5-17/ωραίο δώρο)και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί.
Δηλαδή ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουμε ούτε ποιές,ούτε πόσες αλλά ούτε τις δόσεις των αναδρομικών,πέρα από μία απόφαση του ΤΕΑΠΑΣΑ που τις καθορίζει από 12-36 δόσεις αναλόγως των χρωστούμενων ποσών.
Τώρα αν βρείτε εγκύκλιο για την μάχιμη πενταετία και τον τρόπο που θα εφαρμοστεί ….δεν μου την στέλνετε να την διαβάσω?
Για τους Συναδέλφους που περιμένουν απάντηση για τα αιτήματα που έχουν κάνει για τα πλασματικά(αναγνώριση στρατού-πενταετία κτλ) με το ποσοστό εισφοράς…μάλλον θα περιμένουν πολύ ακόμα.
Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία χωρίς άμεση αντίδραση & βαθμολόγιο μας βλέπω να χρωστάμε περισσότερα από αυτά που λαμβάνουμε.
Υ.γ.
1. Ευτυχώς που έχουμε μεγάλους μισθούς και απαγορεύεται να κάνουμε δεύτερη δουλειά.
2. Να προσέχετε τι σας μεταφέρουν διάφοροι συνάδελφοι γιατί ζούνε μέσα στην πλήρη άγνοια.
3.Καλές απόκριες» …..

Δείτε το εκκαθαριστικό