ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ο τυχερός που κέρδισε 1.000 ευρώ αφορολόγητα

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ο τυχερός που κέρδισε 1.000 ευρώ αφορολόγητα

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/04) η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με λαχνούς από τις δαπάνες που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Μάρτιο του 2018 μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Πρόκειται για την 15η δημόσια κλήρωση, από την οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας, ποσά που είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Σημειώνεται ότι στην κληρωτίδα μπήκαν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι το Μάρτιο.

Δείτε ΕΔΩ αν είστε ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν 1000 ευρώ

Πώς θα δοθούν τα χρήματα

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Πώς θα δείτε αν έχετε κερδίσει τα 1.000 ευρώ

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

lotaria aade7

Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν τους έχει έρθει το… πολυπόθητο μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.

Σχετικές ειδήσεις