ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αυτός είναι ο… ήρωας του ζεστού σπιτιού!

Αυτός είναι ο… ήρωας του ζεστού σπιτιού!

Νοέμβριος και… επιτέλους Χειμώνας, θα σκεφτούν οι περισσότεροι.

Το θέμα είναι πως στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, οι άνθρωποι που αδυνατούν να ζεστάνουν το σπίτι τους είναι πολλοί περισσότεροι σε σχέση με το παρελθόν. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα που ψάχνει τη λύση του.

Λύση υπάρχει. Ή μάλλον, σωστότερα: Λύσεις υπάρχουν. Ο ήρωας του ζεστού σπιτιού είναι εδώ και αυτόν το Χειμώνα και με τις σωστές συμβουλές θα μπορέσουμε όλοι να ζεσταθούμε, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

Οι λέξεις-κλειδιά είναι δύο: Οδηγός θέρμανσης. Εκεί, μπορεί να ανακαλύψετε τις κατηγορίες και να διαλέξετε ανάμεσα από 2.000 προϊόντα.

Οι χιλιάδες προτάσεις έρχονται από τη LEROY MERLIN, καθώς στον οδηγό θα εντοπίσετε από τζάκια, σόμπες, κλιματιστικά και ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης, μέχρι καπνοδόχους, θερμοσίφωνες και αφυγραντήρες.

Το θέμα είναι να καταλήξετε στο χώρο που επιθυμείτε να ζεστάνετε.

Έπειτα, τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι τρία και πολύ απλά:

1. Μπείτε στον οδηγό θέρμανσης
2. Ανακαλύψτε όλες τις κατηγορίες
3. Διαλέξτε ανάμεσα σε 2.000 προϊόντα!

Μην ξεχνάτε πως πάντα, η σωστή αγορά προϋποθέτει έρευνα. Έρευνα αγοράς, μπορείτε να κάνετε και από τον υπολογιστή σας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αρκεί να αφιερώσετε μόλις λίγα λεπτά…

Ζεστασιά και θαλπωρή απολαμβάνουμε σίγουρα όλοι μας μπροστά σε ένα τζάκι. Στον Οδηγό θέρμανσης μπορείτε να εντοπίσετε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ωστόσο αν επιθυμείτε μία λύση που θα ζεστάνει ομοιόμορφα όλο το σπίτι σας, τότε τα καλοριφέρ αποτελούν την ιδανική λύση.

Μήπως, όμως, επιθυμείτε κάποιου είδους φορητή λύση θέρμανσης; Προϊόντα εύκολα στη λειτουργία και απλά στη χρήση, ζεσταίνουν εσωτερικούς μικρούς χώρους με ασφάλεια. Αερόθερμα, κονβέκτορες ή σόμπες χαλαζία; Ό,τι κι αν επιλέξετε, πρόκειται ίσως για την οικονομικότερη λύση θέρμανσης!

Αν ποντάρετε στον κλιματισμό, καθώς επιζητάτε υψηλές επιδόσεις θέρμανσης σε ανταγωνιστικές τιμές, τότε τα κλιματιστικά inverter θα καλύψουν τις ανάγκες σας, ενώ οι αφυγραντήρες θα καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την υγρασία.

Ωστόσο και οι σταθερές συσκευές θέρμανσης χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υψηλή αυτονομία και οικονομία. Στη LEROY MERLIN υπάρχει πλήθος επιλογών, όπως ξυλόσομπες για «παραδοσιακή» θέρμανση, αλλά και σύγχρονες σόμπες Pellet για υψηλή απόδοση και αισθητική.

Μήπως, τελικά, ο ήρωας του ζεστού σπιτιού… είσαι εσύ;