ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Γίνε ο… ήρωας του ζεστού σπιτιού! Μπορείς!

Γίνε ο… ήρωας του ζεστού σπιτιού! Μπορείς!

Ψάχνεις την τέλεια λύση θέρμανσης και μπορούμε να σε καταλάβουμε.

Κάνει κρύο, κάνει αρκετό κρύο, κάνει πολύ κρύο. Ανάλογα σε ποιον όροφο μένεις, τι μόνωση έχεις, πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σου, τόσο πιο «τσουχτερό» ενδέχεται να είναι το κρύο. Λύσεις υπάρχουν. Υπάρχουν και είναι πολλές. Αρκεί να φερθείς έξυπνα και δεν θα προσπαθήσεις πολύ για να γίνεις ο… ήρωας του ζεστού σπιτιού!

Το ζήτημα (και φέτος) είναι να καταφέρεις να βρεις την πιο συμφέρουσα για εσένα λύση θέρμανσης. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να ζεσταθείς εσύ και η οικογένειά σου. Αρκεί να κάνεις τη σωστή έρευνα αγοράς.

Θέλεις να ζεστάνεις κάποιο δωμάτιο, ολόκληρο το σπίτι ή κάποιο εξωτερικό χώρο; Οι απαντήσεις που ψάχνεις βρίσκονται στον Οδηγό Θέρμανσης της LEROY MERLIN.

Αν αναζητείς λύσεις, ώστε να θερμάνεις αποκλειστικά το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την κουζίνα ή το καθιστικό, τότε μέσα από τον Οδηγό Θέρμανσης, θα καταλήξεις να εντοπίσεις ακριβώς το προϊόν που θα εξυπηρετήσει τη δική σου ανάγκη! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που η προτεραιότητά σου δεν περιορίζεται σε ένα μόνο δωμάτιο, αλλά σε ολόκληρο το σπίτι ή και στους εξωτερικούς χώρους.

Οι φορητές λύσεις θέρμανσης, όπως τα αερόθερμα, οι κονβέκτορες και οι σόμπες χαλαζία είναι προϊόντα εύκολα στη λειτουργία και απλά στη χρήση, ενώ ζεσταίνουν εσωτερικούς μικρούς χώρους με ασφάλεια. Μην ξεχνάς πως ίσως πρόκειται για την οικονομικότερη λύση θέρμανσης!

Ωστόσο, και τα κλιματιστικά inverter είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χώρων, την ίδια στιγμή που οι αφυγραντήρες καταπολεμούν αποτελεσματικά την υγρασία.

Οι σταθερές συσκευές θέρμανσης χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υψηλή αυτονομία και οικονομία. Στη LEROY MERLIN θα εντοπίσεις πλήθος επιλογών όπως ξυλόσομπες για «παραδοσιακή» θέρμανση αλλά και σύγχρονες σόμπες Pellet για υψηλή απόδοση και αισθητική.

Και επειδή δίπλα στο τζάκι ο Χειμώνας κυλάει πιο ευχάριστα, μπορείς κι εσύ να απολαύσεις ζεστασιά και θαλπωρή επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα βρεις στα καταστήματα Leroy Merlin.

Οι λύσεις θέρμανσης για όλους τους χώρους που αναζητείς, ώστε να γίνεις ο… «ήρωας του ζεστού σπιτιού», είναι δίπλα σου. Επισκέψου τον οδηγό θέρμανσης ή εναλλακτικά ξεφύλλισε τον κατάλογο θέρμανσης!

Και μην ξεχνάς πως κάθε ήρωας κρατά τη… θέρμανση στο χέρι του!