ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ντιζάιν προϊόντα θέρμανσης για να δημιουργήσεις ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο

Ντιζάιν προϊόντα θέρμανσης για να δημιουργήσεις ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο

Ποιος δεν θέλει να ζει σε ένα αρμονικό και ζεστό περιβάλλον;

; Πόσο μάλλον τους χειμερινούς μήνες, που επιδιώκουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, απολαμβάνοντας στιγμές θαλπωρής με την οικογένειά μας. Σε αυτό φυσικά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και ο χώρος μας, ο οποίος πρέπει να εκπέμπει ζεστασιά και να είναι διαμορφωμένος κατάλληλα, ώστε να μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.

Με αυτή την αφορμή, κάναμε μία μικρή έρευνα αγοράς, συμβουλευτήκαμε τον πλήρως ενημερωμένο οδηγό θέρμανσης της Leroy Merlin και συγκεντρώσαμε ντιζαϊνάτες και οικονομικές λύσεις θέρμανσης που θα ζεστάνουν και θα κάνουν πιο όμορφο το σπίτι σου, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για συγκεντρώσεις και στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης!

Τζάκι, σόμπες και θερμαντικά σώματα για ζεστό σαλόνι

Ένα τζάκι μπορεί να… μεταμορφώσει το σαλόνι σου στο επιβλητικό και αριστοκρατικό δωμάτιο του σπιτιού. Γίνεται αυτομάτως το κέντρο της προσοχής σε κάθε δωμάτιο, γύρω από το οποίο συγκεντρώνονται φίλοι και συγγενείς. Το έχουμε συνδέσει με εικόνες θαλπωρής και ζεστασιάς, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το επιλέγουν για να ζεσταθούν τους χειμερινούς μήνες, λόγω του υψηλού κόστους του πετρελαίου.
Η πιο οικονομική αλλά και αποδοτική επιλογή είναι τα ενεργειακά τζάκια, (https://www.leroymerlin.gr/gr/thermansi/tzakia-axesouar/klasika-energeiaka-tzakia/) αυτό είναι το σωστό link τα οποία μπορούν να θερμάνουν μεγάλους χώρους και να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στο πιο δημοφιλές δωμάτιο κάθε σπιτιού, που συγκεντρώνονται τα μέλη όλης της οικογένειας καθημερινά.

1x

Αν έχεις ήδη στο σπίτι σου κλασικό τζάκι, τότε μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις σε ενεργειακό. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και οικονομικές επιλογές θα ανακαλύψεις στον πλήρως ενημερωμένο οδηγό θέρμανσης της Leroy Merlin.

Ξυλόσομπες για ιδιαίτερη αισθητική

Επειδή το ξύλο, συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για τη θέρμανση, αν δεν έχεις τζάκι, μπορείς να επιλέξεις μία μοντέρνα ξυλόσομπα, η οποία θα σου προσφέρει όλα τα οφέλη της παραδοσιακής θέρμανσης ξύλο, ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία θα ζεστάνει αποτελεσματικά τον χώρο.

Εναλλακτικά, υπάρχει και η σόμπα ξύλου με φούρνο, (https://www.leroymerlin.gr/gr/thermansi/sobes/xulosobes/ ) αυτό είναι το σωστό link η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για την κουζίνα. Θα προσδώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην κουζίνα, ενώ παράλληλα θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ψήνεις φαγητό, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Είναι μία πραγματικά πρακτική λύση, που θα μεταμορφώσει κάθε κουζίνα.

Κλιματισμός για δωμάτια με ιδανική θερμοκρασία Χειμώνα- Καλοκαίρι

Στόλισε το δωμάτιο σου με ένα κλιματιστικό inverter, με μίνιμαλ αισθητική. Έχει υψηλές αποδόσεις ψύξης και θέρμανσης και είναι μία εξαιρετική επιλογή, την οποία μπορείς να χρησιμοποιείς ολόκληρο τον χρόνο. Επίλεξε ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου σου, ενώ τους χειμερινούς μήνες, για να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο γραφείο, χρησιμοποίησέ το συνδυαστικά με έναν αφρυγραντήρα, που είναι κατάλληλος για να αντιμετωπίσεις την υγρασία και να δημιουργήσεις ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον στο οποίο μπορείς να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι.

3x

Ζεστό μπάνιο

Για να μη δυσκολεύεσαι να κάνεις μπάνιο τις κρύες μέρες του Χειμώνα, επίλεξε θερμαντικά σώματα λουτρού τα οποία θα ζεστάνουν τόσο τον χώρο, όσο και τις πετσέτες σου. Παράλληλα, θα διακοσμήσουν όμορφα και διακριτικά το μπάνιο σου, για να μπορείς να απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού.

Τέλος, σε ολόκληρο το σπίτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις θερμαντικά σώματα, που αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης υψηλής απόδοσης, ποιότητας και αισθητικής. Το καλύτερο είναι ότι διανέμουν ομοιόμορφα τη θέρμανση σε κάθε δωμάτιο, και έτσι μπορείς να κινείσαι ελεύθερα σε όλους τους χώρους, απολαμβάνοντας τη ζεστή ατμόσφαιρα!

Picture1

Περισσότερες ιδέες μπορείς να βρεις στη Leroy Merlin που σε μετατρέπει στον… ήρωα του σπιτιού και σου δίνει την ευκαιρία να διακοσμήσεις κάθε χώρο, κάνοντας τον Χειμώνα σου λίγο πιο όμορφο, ζεστό και οικονομικό. Ξεφύλλισε τον πλήρως ενημερωμένο οδηγό για να πάρεις ιδέες και έμπνευση, αλλά και να ανακαλύψεις πολλές ακόμη ντιζαϊνάτες λύσεις θέρμανσης!