Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τ.Κουίκ:«Το καζάνι βράζει»

Τ.Κουίκ:«Το καζάνι βράζει»

Δεν μπορεί να ταλαιπωρεί άλλο τη χώρα μας η υπόθεση της λαθρομετανάστευσης.

Η αρμόδια υφυπουργός Άννα Νταλάρα είχε πει πριν από λίγες εβδομάδες, όταν τελείωσε το θέμα της Υπατίας ότι, θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο και θα φύγουν όλοι εκείνοι οι οποίοι, είτε στερούνται είτε δεν θα μπορούν να πάρουν άδεια νόμιμης διαμονής στη χώρα μας.

Και επειδή-όπως λέει ο άνδρας της- «ο λαός μπορεί να θέλει τραγούδια», αλλά ταυτόχρονα θέλει και λόγια σταράτα και κυρίως λόγια που να γίνονται πράξεις.

Η Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα δεν μπορεί να συνεχίζουν να είναι υπό κατοχή.

Αυτοί, που είναι νόμιμοι με τους όρους και τους νόμους του ελληνικού κράτους είναι καλοδεχούμενοι και οι υπόλοιποι ας πάνε να βρούνε το μέλλον τους οπουδήποτε αλλού.

Άμοιρος των ευθυνών του, δεν μπορεί να είναι προσωπικά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών υπέγραψε την άθλια συμφωνία «Δουβλίνο -2» που κατέστησε παρκινγκ λαθρομετανάστευσης τη χώρα μας.

Ας φροντίσει ( το υποχρεούται) να ανατρέψει άμεσα αυτή την συμφωνία και να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους εκείνους ( και μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες) που σαφέστατα θέλουν να προωθηθούν σε άλλες χώρες κοντά σε συγγενείς τους.

Εάν δεν το πράξει αυτό ο Γιώργος Παπανδρέου καθίσταται ο απόλυτα υπεύθυνος για όσες ζωές χαθούν από δω και μπρος,.. γιατί το καζάνι βράζει και έχουμε περάσει σε ανεπιθύμητες αλλά εφιαλτικές συγκρούσεις με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα.

Τέρενς Κουίκ