TRAVEL

Tαξιδιωτικές εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε μόνο ΜΙΑ φορά στη ζωή σας!

Tαξιδιωτικές εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε μόνο ΜΙΑ φορά στη ζωή σας!

Μερικά μέρη του πλανήτη αξίζουν να μπουν στη λίστα σας με τα αγαπημένα ταξίδια (που θα ξανακάνω), σε άλλα πάλι δεν αξίζει να πατήσετε ούτε τη σαγιονάρα σας!

Υπάρχουν όμως και αυτές οι ταξιδιωτικές εμπειρίες «τα υβρίδια» θα τα αποκαλούσαμε, που ανήκουν στην κατηγορία «μια και ξανά ποτέ»!

Μετά την... υλοποίηση τους, είτε είστε πολύ κουρασμένοι και έτοιμοι να καταρρεύσετε ή έχετε σιχαθεί την πολυκοσμία και δεν θέλετε να το κάνετε ΞΑΝΑ ποτέ!

Ας δούμε τι εννοούμε!

Σκαρφαλώστε στον Πύργο του Άιφελ!

o-EIFFEL-TOWER-CROWD-570

Καλοκαιριάτικα ναι! Αυτό θα πει ουρά, που φτάνει μέχρι το Πεδίο του Άρεως, αλλά η θέα από ψηλά της πιο ερωτικής πόλης στον κόσμο θα σας ανταμείψει!

Τρελό πάρτι στο Λας Βέγκας

o-LAS-VEGAS-DJ-570


Εάν δεν είστε από αυτούς που τρελαίνονται για τα πάρτι, αν βρεθείτε στο Λας Βέγκας τολμήστε να χορέψετε πάνω στο μπαρ ενός πολύβουου τεράστιου κλαμπ, μετά από αυτό θα ξεχειμωνιάσετε στο καφέ της γειτονιάς!

Ανεβείτε στο Κιλιμάντζαρο

o-CLIMB-MOUNT-KILIMANJARO-570


Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται, τα πόδια τρέμουν, αλλά η αίσθηση απλά μαγική. Αν το επιχειρήσετε και δεύτερη φορά... μάλλον είστε γεννημένοι γι' αυτά.

Το έθιμο των ταύρων στην Παμπλόνα

o-RUNNING-OF-THE-BULLS-570


Ένα πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνο έθιμο, δεν σας προτείνουμε να τρέξετε μαζί τους, και μόνο που θα το παρακολουθήσετε είναι αρκετό... για μια φορά!

Κεράστε τον εαυτό σας με ένα γεύμα στην πλωτή αγορά Damnoen Sduak

o-DAMNOEN-SADUAK-570


Αυτή η πλωτή αγορά στην Ταϊλάνδη είναι η πιο γνωστή στον κόσμο. Τρεις λέξεις που την χαρακτηρίζουν! Χάος, μυρωδιές, γεύσεις! Τολμήστε το!

Road Trip στην έρημο!

o-HIGHWAY-NEW-MEXICO-570

Στους μεγάλους δρόμους του Νιού Μέξικο, δεν υπάρχει ούτε μυρμήγκι στον ορίζοντα. Θα είστε σίγουρα το μόνο αυτοκίνητο στο δρόμο, ακούγεται συναρπαστικό, αλλά με μια πρόταση το γέλιο ίσως και να σας κοπεί. Τι κάνετε αν βρεθείτε στη μέση ενός ανεμοστρόβιλου στη μέση του πουθενά; Καλό ταξίδι!

Διαβάστε επίσης:

Πέντε μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε πριν γίνουν γνωστά!