TRAVEL

Τα νησιά για τους απανταχού singles!

Τα νησιά για τους απανταχού singles!

Ποιος είπε ότι διακοπές δικαιούνται μόνο οι «ζευγαρωμένοι»;

Και οι απανταχού singles τι θα κάνουν; Εάν η παρέα δεν είναι διαθέσιμη ή αράζει κάπου με το έτερον του ήμισυ, μην σκας η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει!

Κάποια νησιά είναι για ζευγάρια, κάποια για εναλλακτικό τουρισμό και κάποια για να πας μόνος και να φύγεις διπλός.

Μύκονος

mukonos


«Μύκονοοος», με πολλά όμικρον στο τέλος! Το νησί της διασκέδασης και της ερωτικής διάθεσης. Δεν υπάρχει πιο αναγνωρίσιμο μέρος από αυτό το νησί. Διαθέτει μπόλικο ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό για όλα τα γούστα. Η Χώρα της Μυκόνου κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένα μέρος που ποτέ δεν κοιμάται.

Ικαρία

ikaria


Όσοι επισκέπτονται το νησί της Ικαρίας, είναι έτοιμοι να αφεθούν στη μαγεία της και να ζήσουν στους ρυθμούς της. Στα σχεδόν καθημερινά πανηγύρια που διοργανώνονται στην Ικαρία, θα χορέψεις Ικαριώτικο, θα φλερτάρεις και με σίγουρα με κάποιον θα πιαστείς χέρι χέρι για μια στροφή πάνω στο κέφι.

Ίος

ios


Του χορού και του γλεντιού. Ξενύχτι και πάρτι μέχρι το επόμενο πρωί, η Ίος ενδείκνυται για τρελό ξεφάντωμα. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού, υπάρχουν μπαρ και κλαμπ με ωραίο κόσμο, που θα τα λατρέψεις.

Αγκίστρι

αγκ11


Κάτι παραπάνω από μια ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, το ήσυχο νησί είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Εντάξει, δεν είναι και το πλέον κοσμοπολίτικο νησί, αλλά το επιλέγουν αντροπαρέες και γυναικοπαρέες για το Σαββατοκύριακο. Χαλαρό ποτό και κουβεντούλα με τον απέναντι...

Κουφονήσια

koufonisia


Τα νερά τους μαγικά, τα βράδια τους μεθυσμένα. Το κεντρικό καλντερίμι είναι γεμάτο ρακάδικα και χαλαρά μπαράκια. Θα πιείτε, θα ευθυμήσετε, θα δεχθείτε και πολλά κεράσματα από τις διπλανές παρέες.

Πάρος

paros-tajidiwtikos-odhgos-gia-to-nhsi-ths-parou-paros-ferry-45-dbfe


Η λέξη μπαρότσαρκα πρέπει να εφευρέθηκε για αυτό το νησί. Παντού στέκια με τουρίστες να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής, με διάθεση για έντονο φλερτ.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες του κόσμου!