ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ρόδος: Προετοιμασίες για το κοινωνικό παντοπωλείο

Ρόδος: Προετοιμασίες για το κοινωνικό παντοπωλείο

Για τις προετοιμασίες εν όψει των εορτών που αφορούν στην οργάνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τη συγκέντρωση και τη διαδικασία διανομής των τροφίμων, είχεσυνεργασία ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης με την περιφερειακή σύμβουλο, αρμόδια για θέματα κοινωνικής πρόνοιας, Δέσποινα Μουτάφη.

Μετά την απόφαση για διεύρυνση της λίστας των δικαιούχων και την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών περισσότερων, κατά το δυνατόν, συμπολιτών μας, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της υπό εξέλιξη εκστρατείας ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» να ανταποκριθεί στην αποστολή του. Ο Περιφερειάρχης μάλιστα ευχαρίστησε την πρόεδρο της Λέσχης Lions Ρόδου Στέλλα Αναστασιάδη που, όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν, παρέδωσαν σήμερα στο «Παντοπωλείο» τρόφιμα επιβεβαιώνοντας, όπως τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης, «το ενδιαφέρον και την ευαισθησία των φορέων, των επιχειρήσεων και των απλών πολιτών του τόπου μας να υποστηριχθεί μια δομή, που υπάρχει και επιτελεί ένα ουσιαστικό έργο. Έργο που οφείλεται στην κοινωνία της Ρόδου, που παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, στηρίζει τις κοινωνικές δομές του τόπου μας».

«Είμαστε βέβαιοι – τόνισε ο Περιφερειάρχης – ότι και φέτος θα υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, ίσως κι ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένων των δύσκολων στιγμών που περνάνε πολλοί συνάνθρωποί μας».

Σημειώνεται ότι στην παράδοση των τροφίμων από τους Lions παρέστησαν επίσης τα μέλη του ΔΣ της Λέσχης Κορνηλία Δημητριάδη, Αναστασία Παλογιαννίδη, Καίτη Καστρουνή και Γιώργος Αλεξανδρίδης, σύμφωνα με το Verena.gr.