ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στον Δήμαρχο Κιλελέρ ο Χρ. Κέλλας

Στον Δήμαρχο Κιλελέρ ο Χρ. Κέλλας

Τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφτηκε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας.

Στη συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο της Νίκαιας ο κύριος Κέλλας ευχήθηκε στο δήμαρχο «καλή δύναμη, επιτυχημένη και δημιουργική θητεία» τονίζοντας ότι θα σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής. Ο κ. Κέλλας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον δήμαρχο για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα της ύδρευσης, της άρδευσης, της αγροτικής οδοποιίας και του έργου της αποχέτευσης που θα δρομολογήσει η δημοτική αρχή στους μεγαλύτερους οικισμούς του Δήμου.

Παράλληλα τέθηκαν από τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων μια σειρά θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση του ημιτελούς κτιρίου του τελωνείου στο Ομορφοχώρι, στην επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες, στη μελέτη για το δρόμο Λαρίσης Φαρσάλων και στα προγράμματα «διά βίου μάθησης» και «βοήθεια στο σπίτι».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ κκ. Β. Βισβίκης, Σπ. Καλέτσιος, Ι. Πινάκα, Αν. Ρεντζιάς, Α. Χατζούλης, Χ. Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Αραμπατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κουκούτσης, Γ. Παπακανάκης, Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Κραννώνα και Ομορφοχωρίου Κ. Τσιακλάνης και Γ. Μαξιμιάδης.

Πηγη larisanews.gr

Διαβάστε επίσης
Ταμήλος: Εθνικές εκλογές τον Μάρτιο