ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δράσεις για την προαγωγή του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Παιδείας

Δράσεις για την προαγωγή του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Παιδείας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για κοινές Εκπαιδευτικές Δράσεις, για την προαγωγή του Αθλητισμού, της Υγείας, του Πολιτισμού και της Παιδείας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών μετά την υπογραφή του μνημονίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε την σχέση μας με τον Δήμο μίας Ιστορικής περιοχής και ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Ψινάκη για την ανταπόκριση και την συνεργασία. Το μνημόνιο που υπογράψαμε με το Μουσείο του Μαραθώνα και οι κοινές μας δράσεις είναι μία ακόμη προσπάθεια του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ώστε όλα τα παιδιά να εστερνιστούν τις αξίες του αθλητισμού και μέσω της εκμάθηση της αθλητικής Ιστορίας του τόπου, να αποκτήσουν έμπνευση και να βάλουν στόχους στον αθλητισμό, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής τους».

Από αριστερά εικονίζονται οι: Βούλα Ζυγούρη Γενική Γραμματέας ΣΕΟ, Ηλίας Ψινάκης Δήμαρχος Μαραθώνα, Βούλα Κοζομπόλη Πρόεδρος ΣΕΟ, Μαρία Καραγιαννοπούλου Ολυμπιονίκης Τζούντο, Εύη Μωραϊτίδου Αντιπρόεδρος ΣΕΟ, Βιργινία Κραβαριώτη Β' Αντιπρόεδρος ΣΕΟ και κ. Μπαϊρακτάρης Πρόεδρος Μουσείου.

Σχετικές ειδήσεις