ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ηρακλείου: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Δήμος Ηρακλείου: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, στο πλαίσιο του Έργου «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» στην Περιφέρεια Κρήτης, το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, σύμφωνα με τις Αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διοργανώνει εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού την Τρίτη 22 Μαρτίου για εκπαιδευτικούς, μαθητές και πολίτες της Περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου (πλατεία Καλλεργών και Αίθουσα Ανδρόγεω).

Συμμετέχουν στην διοργάνωση οι υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Ηρακλείου (Δ.Ε.Υ.Α.Η) και η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών στο θέμα διαχείρισης του νερού, όπως επίσης η ανάδειξη της σημασίας του για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Παράλληλα, προωθείται η ενημέρωση για θέματα πόσιμου νερού της περιοχής και η σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σχετικές ειδήσεις