ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αθηναίων: Θα τιμήσει τους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου

Δήμος Αθηναίων: Θα τιμήσει τους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου

Κουδούνι καλοκαιρινών διακοπών χτύπησε για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων, όπου για τέταρτη (4η) σχολική συνεχή χρονιά ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ενίσχυσης της προετοιμασίας μαθητών της Αθήνας.

Με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, τους χώρους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δήμου Αθηναίων στο 8ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αθηνών (Νικοπόλεως 33, Πλ. Κολιάτσου), προκειμένου να ευχαριστήσει τους εθελοντές καθηγητές του και να συζητήσει μαζί τους.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο του δήμου Αθηναίων για το Παιδί, κυρία Μαρία Ηλιοπούλου, κατά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 900 μαθητές, ενώ έχουν διδάξει περισσότεροι από 300 εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Ο πρωτοποριακός θεσμός του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχει να παρουσιάσει αξιοσημείωτες επιτυχίες των μαθητών για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με ποσοστό επιτυχίας 50% την πρώτη χρονιά (100 μαθητές) και 80% τη δεύτερη και τρίτη χρονιά λειτουργίας (περισσότεροι από 400 μαθητές).

Σχετικές ειδήσεις