ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πετρούπολης: Παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς

Δήμος Πετρούπολης: Παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς

Την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο «Ασφαλτοστρώσεις σε Κεντρικούς Δρόμους του Δήμου Πετρούπολης», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ με ΦΠΑ, δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, αφορά σε παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων κεντρικών δρόμων του οδικού δικτύου του Δήμου Πετρούπολης, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τμήματα των οδών 25ης Μαρτίου (από Ολυμπίας έως Μπουμπουλίνας, από Μάρκου Μπότσαρη έως Αγίου Ιωάννου και από Αγίου Ιωάννου έως Ιγνατίου), Περικλέους (από Αθηνάς έως Αρτέμιδος και από Κατσαντώνη έως Αθηνάς), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Κεφαλληνίας έως Κονδύλη και από Μπουμπουλίνας έως Ιγνατίου) και Σκουφά (από Επτανήσου έως Αριστομένους). Επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Πετρούπολης και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιώ

ΠΗΓΗ dikaiologitika.gr

Σχετικές ειδήσεις