ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μη αποδεκτή η παραίτηση γεν.γραμματέα δήμου για τις αλατιέρες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μη αποδεκτή η παραίτηση γεν.γραμματέα δήμου για τις αλατιέρες

O γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς υπέβαλε την παραίτησή του για το θέμα...της αλατιέρας. Μία παραίτηση, η οποία δεν έγινε δεκτή από τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Ψαρράς ανέλαβε την ευθύνη για το τεράστιο πρόβλημα που προκλήθηκε στην πόλη από την ολιγωρία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βασιζόμενο σε στενούς συνεργάτες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης δεν αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Ψαρρά, καθώς δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Ο κ. Ψαρράς είναι στενός συνεργάτης του κ. Μπουτάρη και λόγω της θέσης του αποτελεί την εποπτεύουσα αρχή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης θα περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας που θα διεξαχθεί από το τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου, μιας και αυτό θα αποφανθεί για το αν συντρέχουν λόγοι για την δρομολόγηση ΕΔΕ των εμπλεκομένων δημοτικών υπαλλήλων.

Σχετικές ειδήσεις