ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αθηναίων: Διευρύνεται το ωράριο εξυπηρέτησης για το ΚΕΑ από 13/2

Δήμος Αθηναίων: Διευρύνεται το ωράριο εξυπηρέτησης για το ΚΕΑ από 13/2
Με διεύρυνση του ωραρίου εξυπηρέτησης των πολιτών αντιμετωπίζει ο δήμος Αθηναίων τα προβλήματα που προκαλούνται από τις καθυστερήσεις στο σύστημα αιτήσεων εγγραφής για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, από την επομένη Δευτέρα, να προσέρχονται από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ θα εξυπηρετούνται και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Παρά τις βελτιώσεις στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών του Υπουργείου Εργασίας οι καθυστερήσεις λόγω της συνθετότητας της διαδικασίας εξακολουθούν να υπάρχουν(περίπου 20 λεπτά την ώρα ανά άτομο) και σε σύσκεψη της ειδικής ομάδας εργασίας του δήμου Αθηναίων, υπό τον γενικό γραμματέα κ. Λευτέρη Καστανάκη, αποφασίστηκε η λήψη των παραπάνω μέτρων προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών , για την οποία ο δήμος Αθηναίων δεν φέρει καμία ευθύνη, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης μπορούν να εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας από τα παρακάτω σημεία του δήμου Αθηναίων:

-Στην Αγ. Κωνσταντίνου 14 στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του δήμου Αθηναίων.

-Στην Πλ. Ψυρρή(Πλ.Ηρώων) στην 1η δημοτική Κοινότητα.

-Στο Παγκράτι(Υμηττού 251) στην 2η δημοτική Κοινότητα.

-Στα Πετράλωνα(Τριών Ιεραρχών 74) στην 3η δημοτική Κοινότητα.

-Στον Κολωνό(Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35) στην 4η δημοτική Κοινότητα.

-Στην Πλατεία Αμερικής(Θήρας 31) στην 6η δημοτική Κοινότητα.

Στους Αμπελοκήπους(Πανόρμου 59) στην 7η δημοτική Κοινότητα.

Σχετικές ειδήσεις