ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόσιαλος: Στηρίζω τον Ευ. Βενιζέλο

Μόσιαλος: Στηρίζω τον Ευ. Βενιζέλο

Δεδομένη θεωρεί ο Ηλίας Μόσιαλος την εκλογή του Ευ. Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ως ρεαλιστική επιλογή.

«Νομίζω είναι δεδομένο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στον «Βήμα 99,5».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τον κ. Βενιζέλο αφού αποτελεί «μία ρεαλιστική επιλογή για τη σύνθεση των απόψεων μέσα στο ΠΑΣΟΚ» επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν αρκεί μια εκλογή ηγεσίας για να λύσει τα προβλήματα του κόμματος».

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Μόσιαλος εμφανίστηκε αρνητικός, καθώς κρίνει ότι πρόκειται για μία «μηχανιστική επιλογή» η οποία θα οδηγήσει σε μικρό χρονικό διάστημα σε εκλογές.

«Το ερώτημα είναι με ποιο πρόγραμμα και που θα πάει η χώρα. Το να γίνει μια κυβερνητική συνεργασία είτε κεντροαριστερή, είτε κεντροδεξιά ή οποιουδήποτε προσανατολισμού, χωρίς να έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση, αυτή θα είναι πάλι μια μηχανιστική συγκόλληση κομμάτων που κατά τη γνώμη μου δεν θα αντέξει πολύ», σημείωσε ο κ. Μόσιαλος.