ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Ευθυμίου: Δεν υπάρχει περιθώριο να πάμε πίσω τις εκλογές

Π. Ευθυμίου: Δεν υπάρχει περιθώριο να πάμε πίσω τις εκλογές

Εκλογές στο δεκαπενθήμερο μεταξύ 29 Απριλίου και 13 Μαΐου βλέπει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου, οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν τότε, «γιατί είναι η στιγμή που ο λαός πρέπει ν' αποφανθεί σε ποιον θέλει ν' αναθέσει την ευθύνη διακυβέρνησης και ποιες πολιτικές επιλέγει ο ίδιος για την αντιμετώπιση της κρίσης».

«Ο πολίτης, δικαίως αυτή τη στιγμή, περιμένει από τα κόμματα την πρόταση εξόδου και βιώνει τη δική του βύθιση σε μια ύφεση που θέλω να τονίσω και μιλώντας δημόσια στη Βουλή έχω πει, ότι ούτε αυτή η δανειακή σύμβαση λύνει το θέμα. Απλώς μας προσφέρει καλύτερο έδαφος για να το λύσουμε. Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής γιατί μόνο η αλήθεια κατά τη γνώμη μου αξίζει και έχει νόημα», ανέφερε ο κ. Ευθυμίου, μιλώντας στο «Ράδιο 9».

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το πιο σημαντικό πράγμα που έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό είναι το λεγόμενο «κίνημα της πατάτας», που ορισμένοι το λένε με ειρωνικό τρόπο». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο κίνημα είναι η πιο υγιής εκδήλωση που έγινε στον οικονομικό τομέα, το τσάκισμα του παρασιτικού κεφαλαίου των μεσαζόντων, το οποίο είναι εξαπλωμένο σε όλες τις περιοχές της οικονομικής παραγωγής.