ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Hurriyet: Η Χρυσή Αυγή απαγορεύει...τα τουρκικά σίριαλ

Hurriyet: Η Χρυσή Αυγή απαγορεύει...τα τουρκικά σίριαλ

Η Hurriyet δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες ανταπόκριση του Γιώργου Κιρμπάκη από την Αθήνα με τον τίτλο «Πόλεμος από τους έλληνες ρατσιστές κατά των τουρκικών σήριαλ» .

Στην ανταπόκριση γράφει ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος, απαγόρευσε στους βουλευτές του να παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ, λέγοντας ότι η Ελλάδα η οποία έχει ασύγκριτο πολιτισμό, είναι ντροπή να βλέπει τουρκικά σήριαλ. Ακόμα είπε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου για το θέμα. Η σύζυγος του κ Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια είπε για το θέμα «Γιατί προβάλλουν τουρκικά σήριαλ; Μήπως είμαστε επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέραμε;».

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Milliyet σε μονόστηλο της πρώτης σελίδας και στην συνέχεια στις εσωτερικές με τον τίτλο « Απαγόρευση παρακολούθησης τουρκικών σήριαλ στην Ελλάδα» .

Η Posta γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Ο ρατσιστής Ελληνας βουλευτής είπε “μην παρακολουθείτε τουρκικά σήριαλ”» . η Turkiye γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Απαγόρευση από τον ρατσιστή ηγέτη στους έλληνες πολίτες να παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ» .Η Star γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Έκκληση στους ρατσιστές βουλευτές να μην παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ».