ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεσιτάλ μετριοπαθειας και σεμνότητας από Σαλμά!

Ρεσιτάλ μετριοπαθειας και σεμνότητας από Σαλμά!

Ο άνθρωπος που «πούλησε» την υγεία του ελληνικού λαού στις πολυεθνικές καμαρώνει στο Διαδίκτυο... αποθεώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό

Προκαλεί για μια ακόμη φορά ο υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς, ο οποίος «κοκορεύεται» για τις πράξεις του την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πεθαίνουν από την καταστροφική πολιτική του στο χώρο της Υγείας.

Ο άνθρωπος που «πούλησε» την υγεία του ελληνικού λαού στις πολυεθνικές ικανοποιώντας τα συμφέροντά τους, καμαρώνει ως Νάρκισσος στο Διαδίκτυο κολακεύοντας τον ίδιο του τον εαυτό.

Μα πόσο θράσος μπορεί να έχει κάποιος που έχει υπογράψει τη βιολογική καταδίκη ενός ολόκληρου λαού για να περηφανεύεται γράφοντας σχόλια στο Διαδίκτυο.

«Μόνο ο Σαλμάς τα κάνει αυτά», έγραψε στο Facebook ο κ. Σαλμάς που σαν 16χρονος κοκορεύεται στους φίλους του για τα κατορθώματά του.

salmaa_mesa

Μόνο που αυτά τα κατορθώματα οδηγούν τους Έλληνες στο θάνατο.

Το συγκεκριμένο σχόλιο το έγραψε μετά την δήλωσή του πως όποιος ασθενής και μάλιστα καρκινοπαθής δεν βρίσκει τα φάρμακά του από Δευτέρα, μπορεί να τηλεφωνεί κατευθείαν στο γραφείο του και να συνομιλεί μαζί του.

Που πήγε άραγε η σεμνότητα και η ταπεινότητα κ. υφυπουργέ;

Ο άνθρωπος που για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα των δανειστών και των πολυεθνικών άφησε εκτεθειμένους τους Έλληνες σε φάρμακα δολοφόνους στα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου κόσμου με τις τόσες και τόσες παρενέργειες, έχει το θράσος να αποθεώνει τον εαυτό του.

Είναι τέτοια η αναλγησία του κ. υφυπουργού που δεν σέβεται ούτε τις εγκύους, ούτε καν τα μικρά παιδιά.

Αυτός ο άνθρωπος καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το μεγάλο έργο που προσφέρει στο χώρο της Υγείας.

Ρεσιτάλ «μετριοπάθειας» από τον άνθρωπο που έβαλε την υπογραφή του στον βιολογικό αφανισμό των Ελλήνων.

Ο κ. Σαλμάς είναι επικίνδυνος. Δυστυχώς όμως αυτό δεν το έχει αντιληφθεί ούτε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, που μετά τον οικονομικό θάνατο των Ελλήνων βάζει την υπογραφή του και στον βιολογικό.

Ας μπει επιτέλους ένα τέλος. Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι εθνικά επικίνδυνη.