ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χαρακόπουλος: "Καμένη η ...Ντόρα!"

Μ. Χαρακόπουλος: "Καμένη η ...Ντόρα!"
Χτύπημα από τα Χανιά όπου βρίσκεται, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμου της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος...

Χτύπημα από τα Χανιά όπου βρίσκεται, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμου της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, έκανε στην Χανιώτισσα πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ.

"Νομίζω ότι το εγχείρημα της κας Μπακογιάννη έχει καεί εν τη γενέσει του" τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λαρίσης, υπογραμμίζοντας πως η ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη, δεν αποτελεί επιλογή ελπίδας και ως εκ τούτου είναι χαμένη ψήφος.

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της ΝΔ, αρχίζουν να μνημονεύουν το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εγκαταλείποντας τη φράση "Ουδέν σχόλιο" που είχαν μέχρι εσχάτως υιοθετήσει. Σε άλλη γραμμή, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε πριν από δύο περίπου εικοσιτετράωρα, αφήσει ανοιχτό ακόμη και ενδεχόμενο επιστροφής
Μπακογιάννη στη ΝΔ.

Προφανώς, όλα αυτά συνδέονται και με το σενάριο των πρόωρων εκλογών, που το κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού, θεωρεί κάτι παραπάνω από πιθανό. "Φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός φλερτάρει με την ιδέα να δραπετεύσει από
την περιπέτεια στην οποία -με εγκληματικά λάθη- έβαλε τη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει νικηφόρα τον αγώνα..." δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.