ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Μου έκλεψαν ψήφους

Καρατζαφέρης: Μου έκλεψαν ψήφους

Επίθεση κατά των Μέσω Ενημέρωσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης καταγγέλλοντας ότι του έκλεψαν ψήφους.

«Με τιμώρησαν τα ΜΜΕ, δεν ήθελαν έναν άνθρωπο να λέει όχι, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Πήρα 3,3 και μου το έκαναν 2,9 για να μη μπω στη Βουλή», πρόεσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και έκανε λόγο για «αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος».

Αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν το κόμμα του εκτός Βουλής ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, είπε:

«Με κάλεσε το «σύστημα» και μου είπε: Γιώργο θα ψηφίσεις. Είπα όχι. Είπες όχι; Θα δεις! Άρχισαν λοιπόν τα ΜΜΕ να με αποκαλούν «ο κωλοτούμπας», «στην κατάψυξη».

«Τα ΜΜΕ επέβαλαν το Μνημόνιο γιατί είχαν συμφέροντα. Ήθελαν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, την απώλεια της οικονομικής δυνατότητας γιατί κάνουν δουλειές, να πάρουν τον ΟΠΑΠ, να πάρουν μια τράπεζα» είπε χαρακτηριστικά.

«Αντί να με επιβραβεύσει το σύστημα μου είπε «γειά χαρά» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ερωτηθείς αν θα πάει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των κουμπάρων του Αδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Προτίμησαν τον εύκολο δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσω το ότι έχουμε μια κουμπαριά, που και οι δύο επιζητούσαν μετά μανίας. Τον έναν τον πάντρεψα, του άλλου του βάφτισα το γιο. Δεν θα πάω δώρο στο βαφτιστήρι μου, επειδή ο μπαμπάς του ήταν άτακτος;»