ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: εντολή στα στελέχη για κατανοητές θέσεις

Σαμαράς: εντολή στα στελέχη για κατανοητές θέσεις
Σαφείς οδηγίες προς τους αρμόδιους τομεάρχες για πλήρη και εκλαϊκευμένη ανάλυση των θέσεων της ΝΔ ως προς τα ζητήματα αιχμής...

Σαφείς οδηγίες προς τους αρμόδιους τομεάρχες για πλήρη και εκλαϊκευμένη ανάλυση των θέσεων της ΝΔ ως προς τα ζητήματα αιχμής, φέρεται να έχει ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, γνωρίζει πως -είτε υπάρξει ζήτημα πρόωρων εκλογών από τον Πρωθυπουργό είτε όχι- θέματα, όπως αυτά της Οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, της ασφάλισης και της συνταξιοδότησης θα ενταθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμεί οι θέσεις της ΝΔ να είναι αναλυτικές και ταυτόχρονα κατανοητές ώστε να μπορέσουν τα στελέχη του κόμματος να τα μεταφέρουν στους πολίτες στην κατεύθυνση της επικοινωνίας που έχει ζητήσει να υπάρχει με τη βάση αλλά και με το σύνολο των πολιτών της χώρας.

Πρώτοι έλαβαν το μήνυμα οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας.

Οι κ.κ. Σταικούρας, Βρούτσης, Μηταράκης αλλά και οι αναπληρωτές κ.κ. Καρέλας, Κασσιμάτης και Κορκίδης που εκπροσωπούν ουσιαστικά και τις παραγωγικές τάξεις, κινούνται βάσει των εντολών που έχουν δοθεί, καταγράφοντας θέσεις, συγκεντρώνοντας στοιχεία και παρακολουθώντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και την αγορά.

Ανάλογη κινητικότητα παρατηρείται και στους τομείς Ανάπτυξης–Ανταγωνιστικότητας και Εργασίας–Κοινωνικής Ασφάλισης, όπου οι τομέαρχες κ.κ. Κ. Χατζηδάκης και Ν. Νικολόπουλος, καθώς και οι αναπληρωτές τους έχουν καταρτίσει σχέδιο προτάσεων βάσει των θέσεων που έχει παρουσιάσει ο πρόεδρος του κόμματος.

Σε όλους τους τομείς πάντως τα στελέχη δηλώνουν πως οι θέσεις και οι προτάσεις της Ν.Δ. δίνουν λύσεις στα προβλήματα εν αντιθέσει με αυτά που η σημερινή κυβέρνηση προωθεί.