ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι παραφωνίες και οι…αφωνίες!

Οι παραφωνίες και οι…αφωνίες!
Παρά τις συστάσεις για κοινή γραμμή και μαχητικότητα που έχει δώσει ο Αντώνης Σαμαράς...

Παρά τις συστάσεις για κοινή γραμμή και μαχητικότητα που έχει δώσει ο Αντώνης Σαμαράς, η αξιωματική αντιπολίτευση δείχνει να έχει ακόμη δρόμο μπροστά της.

Η «παλιά σειρά» δεν δείχνει ούτε να δεσμεύεται, ούτε να υπακούει στις συστάσεις.

Ο μεν πρώην Ευρωβουλευτής και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως, σε χθεσινή συνέντευξή του, πως η αντιμνημονιακή πολιτική δεν φαίνεται να έχει αποδώσει. Ο δε πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, απέφυγε να σχολιάσει τη σημερινή ΝΔ , και περιορίστηκε στο να της ευχηθεί «να λάβει σοβαρά υπόψη της -με τον Αντώνη Σαμαρά, ως αρχηγό- τα διδάγματα, τα ωφέλημα για την πολιτική και για την πατρίδα του Μιλτιάδη Έβερτ».

Πονοκεφάλους όμως δεν δημιουργούν μόνο οι διαφορετικές φωνές αλλά και η σιωπή…

Παρά την εργώδη προσπάθεια του γαλάζιου γραφείου Τύπου και των περισσοτέρων τομεαρχών, στα δάκτυλα του ενός χεριού μετριούνται οι ανακοινώσεις των κυρίων Γιαννόπουλου και Γιακουμάτου, οι οποίοι έχουν πάρει επ΄ώμου το κρίσιμο ζήτημα της υγείας. Η επίσημη αντίδρασή τους, μοιάζει να είναι κατώτερη των τρεχουσών εξελίξεων αλλά και των διαστάσεων που λαμβάνει το θέμα με τις μακράς διαρκείας απεργίες αλλά και του έντονους κυβερνητικούς τόνους στο κοινοβούλιο.