ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Το υπουργικό γνώριζε για εκποίηση περιουσίας 15 δισ."

"Το υπουργικό γνώριζε για εκποίηση περιουσίας 15 δισ."
Το υπουργικό συμβούλιο είχε ενημερωθεί για αξιοποίηση περιουσίας, ύψους 15 δισ., επεσήμανε o Κώστας Σκανδαλίδης...

Το υπουργικό συμβούλιο είχε ενημερωθεί για αξιοποίηση περιουσίας, ύψους 15 δισ., επεσήμανε o υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Χαρακτήρισε «κακό» τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαδικασία και πρόσθεσε: «Πρέπει να τελειώσει το καλαμπούρι, να το κόψει η κυβέρνηση με το μαχαίρι. Δεν μπορούν να βγαίνουν και να μιλούν εν ονόματι της χώρας" τόνισε και διερωτήθηκε: «Τι εκφράζουν, τι εκπροσωπούν»;

Ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι κακώς η κυβέρνηση άφησε να εξελιχθεί η διαδικασία των επισκέψεων σε ανοικτές συνεντεύξεις της τρόικας και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην βγαίνει η κυβέρνηση και να βγαίνει η τρόικα να κάνει πολιτικές συνεντεύξεις».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση εκπονεί ένα πρόγραμμα, δεν έχει στο μυαλό της τις εκλογές, ωστόσο όπως ανέφερε, «οι εξελίξεις κάποιες φορές οδηγούν και σε αιφνιδιαστικές αποφάσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα γερμανικά υποβρύχια και τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον κ. Τσοχατζόπουλο, ανέφερε πως από τη στιγμή που η γραμμή της κυβέρνησης είναι όλα στο φως, «ανεξάρτητα από το αν μας πληγώνουν ή όχι, πρέπει να φτάνουν στο τέλος για να μην υπάρχουν σκιές».