ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: "Θα ολοκληρώσουμε την 4ετία"

Παπανδρέου: "Θα ολοκληρώσουμε την 4ετία"
Διαψεύδει τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός...

Διαψεύδει τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός.

«Το έχω ξεκαθαρίσει 30 φορές. Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Έχουμε δυόμιση χρόνια ακόμη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας", φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που ανέκυψε μετά την τελευταία επίσκεψη της τρόικα, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ότι, "δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ελληνικής γης".

Στο μεταξύ, την Θράκη θα επισκεφθεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός ενώ στις 4 Μαρτίου θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Το Πολιτικό Συμβούλιο θα συγκληθεί μία ή δύο μέρες νωρίτερα από το Εθνικό Συμβούλιο, ενώ στο όργανο θα κατατεθεί πρόταση για τη διοργάνωση της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, αντί σύγκλησής της τον Ιούνιο, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.

Επίσης, στην πορεία προς την Συνδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου -την ημέρα που "έφυγε" από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου- περιφερειακή συνδιάσκεψη των οργανώσεων του Λεκανοπεδίου Αττικής.