ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντί για πίτα, ο Π. Μπεγλίτης «έφαγε» γιαούρτια και μπουκάλια!

Αντί για πίτα, ο Π. Μπεγλίτης «έφαγε» γιαούρτια και μπουκάλια!
Αν και επισκέφτηκε την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, οι εργαζόμενοι σε αυτή δεν...

Αν και επισκέφτηκε την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, οι εργαζόμενοι σε αυτή δεν αμύνθηκαν αλλά υποδέχτηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη με …επιθετικό τρόπο.


Άμα τη αφίξει του αναπληρωτή στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στη Τανάγρα για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, δέχτηκε «βροχή» από γιαούρτια και μπουκάλια εν μέσω απαξιωτικών συνθημάτων προερχόμενα κυρίως από εργαζόμενους που πρόσκεινται σε συνδικαλιστές οργανώσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.


Το οργισμένο πλήθος κατηγόρησαν το κυβερνητικό μέλος για την απαξίωση των αμυντικών βιομηχανιών, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για την εξυγίανσή τους.


Οι διοργανωτές της εκδήλωσης φυγάδευσαν τον κ. Μπεγλίτη σε διπλανό χώρο ενώ εκείνος μίλησε στους εργαζόμενους με ντουντούκα, λέγοντας ότι η ΕΑΒ θα διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα της και ότι είχε έρθει για να συζητήσουν τα όποια προβλήματα. Δήλωσε επιπλέον με νόημα ότι δεν ανέχεται τους τραμπουκισμούς.


Αξίζει να αναφερθεί ότι το περιβάλλον Μπεγλίτη γνώριζε ότι θα κάποιοι σχεδίαζαν τέτοιου είδους «υποδοχή», ωστόσο ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε στους συνεργάτες του ότι τέτοιες πρακτικές δεν πρόκειται να τον εκφοβίζουν.