ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πολιτικός απατεώνας» το ΠΑΣΟΚ

«Πολιτικός απατεώνας» το ΠΑΣΟΚ
Για εμπαιγμό και κοροϊδία των πολιτών για τους ημιυπαίθριους κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ...

Για εμπαιγμό και κοροϊδία των πολιτών για τους ημιυπαίθριους κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ.

Ο Γιάννης Μιχελάκης ζήτησε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την απόσυρση του νομοσχεδίου, το οποίο χαρακτήρισε δόλωμα για να αντλήσει η κυβέρνηση χρήματα από τους πολίτες που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο κράτος.

Με κοινή τους δήλωση μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, και ο Χρήστος Ζώης, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κάνουν λόγο για νέο, διπλό χαράτσι και ζητούν όχι μόνο την απόσυρση του νομοσχεδίου αλλά και τη συγνώμη του ΠΑΣΟΚ.

«Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται σαν «πολιτικός απατεώνας». Αφού παρακίνησε 500.000 πολίτες να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους πληρώνοντας αρκετά χρήματα, τους ζητά να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά των νοικοκυριών» επισημαίνουν οι δυο γαλάζιοι τομεάρχες και κάνουν λόγο για κυβέρνηση που άλλα λέει και άλλα κάνει και για ασυνεννοησία υπουργών.

«Είναι απαράδεκτο να εμπαίζονται και να εκβιάζονται με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες και μάλιστα οι νομοταγείς που πίστεψαν στις εξαγγελίες και έσπευσαν να τακτοποιήσουν τον ημιυπαίθριό τους» υπογραμμίζουν οι δυο βουλευτές, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υφαρπάζει χρήματα από τους πολίτες.