ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"'Εφαγαν" τον υφυπουργό Εσωτερικών οι ημιυπαίθριοι;

"'Εφαγαν" τον υφυπουργό Εσωτερικών οι ημιυπαίθριοι;
(Συνεχής ενημέρωση) Πολύ πιθανή θεωρείται εντός των επόμενων ωρών η παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου...

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολύ πιθανή θεωρείται εντός των επόμενων ωρών η παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου.

Η αναστάστωση που προκάλεσε το θέμα των ημιυπαίθριων με τους υπουργούς να πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, δημιούργησε μέγα θέμα για την κυβέρνηση.

Σφοδρά ενοχλημένος ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει την παραίτηση Ντόλιου.

Ο κ. Ραγκούσης υποστήριζε μετ' επιτάσεως ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για την εγκύκλιο που απέστειλε την Τρίτη στους Δήμους ο κ. Ντόλιος.

Με δεδομένο ότι το υπουργείο Εσωτερικών χρωστάει πολλά στους Δήμους, η εντύπωση που έδωσε η κυβέρνηση είναι ότι το "μάρμαρο" θα πληρώσουν για άλλη μια φορά οι φορολογούμενοι και μάλιστα οι πλέον συνεπείς, αυτοί δηλαδή που τακτοποίησαν τους ημιυπαίθριους, μέσω της αναδρομικής καταβολής τελών!

Τη λύση έδωσε ο πρωθυπουργός, στη διάθεση του οποίου φαίνεται να δοθεί εντός των επόμενων ωρών η παραίτηση Ντόλιου.

Την παραίτηση Ντόλιου ζητά με ανακοίνωσή της και η ΝΔ.

«Καλέσαμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα την εγκύκλιο – δόλωμα για τους ημιυπαίθριους.

Αναγκάστηκαν να το κάνουν.

Προφανώς κατάλαβαν την πολιτική απάτη που διέπραξαν.

Περιμένουμε να δούμε αν περισσεύει πλέον η πολιτική ευθιξία», σημειώνει ο γαλάζιος εκπρόσωπος Τύπου, Γιάνης Μιχελάκης, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως περιμένει την παραίτηση Ντόλιου για λόγους ευθιξίας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Παπανδρέου απέσυρε την εγκύκλιο για τους ημιυπαίθριους