ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Στόχος ισχυρή Ελλάδα που δε θα έχει ανάγκη την Τρόικα

Παπανδρέου: Στόχος ισχυρή Ελλάδα που δε θα έχει ανάγκη την Τρόικα
Μήνυμα ότι η Ελλάδα θα σπάσει τα δεσμά της μιζέριας και θα μπει σε δρόμο ανάπτυξης και προόδου έδωσε από την Σαμοθράκη...

Μήνυμα ότι η Ελλάδα θα σπάσει τα δεσμά της μιζέριας και θα μπει σε δρόμο ανάπτυξης και προόδου έδωσε από την Σαμοθράκη, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας πως η κυβέρνηση κι όλοι οι Έλληνες με συστηματική δουλειά κατάφεραν να κρατήσουν όρθια τη χώρα απέναντι σε ένα καταστροφικό ρεύμα που θα την έστελνε στα όρια της χρεοκοπίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για φαινόμενα παθογένειας πολλών ετών, σημειώνοντας πως στόχος είναι μία ισχυρή Ελλάδα, η οποία στο μέλλον δε θα έχει ανάγκη από κανένα μνημόνιο, τρόικες, πακέτα στήριξης και δανειακές δυνάμεις.

Ο πολίτης, πρόσθεσε, πρέπει να αισθάνεται ισχυρός. «Επιβάλλεται να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη οικονομία, όπου θα υπάρχει ισόνομη κατανομή του πλούτου. Θέλουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, αυτά που μας οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δικαίου και ασφάλειας για όλους τους πολίτες», ανέφερε.