ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Σαμαρά στην Κυβέρνηση από την Ελευσίνα

Επίθεση Σαμαρά στην Κυβέρνηση από την Ελευσίνα
Σκληρή επίθεση και προειδοποίηση στην κυβέρνηση για την ανεργία που διογκώνεται έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς από την Ελευσίνα...

Σκληρή επίθεση και προειδοποίηση στην κυβέρνηση για την ανεργία που διογκώνεται έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς από την Ελευσίνα όπου βρέθηκε, αποδεχόμενος πρόσκληση των εργαζομένων στα ναυπηγεία.

«Η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο σε κάθε σπίτι Έλληνα εργαζόμενου. Και προειδοποιώ την κυβέρνηση: αν δεν βγει γρήγορα απ’ αυτή την οδό, απ’ αυτόν το δρόμο το μονότονο και το λαθεμένο της ασφυξίας και των λουκέτων, δεν θα μπορέσει ο Έλληνας εργαζόμενος να δώσει και πάλι στην οικογένειά του το δικαίωμα της προκοπής» σημείωσε και επανέλαβε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την ανάπτυξη.

Μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο των δυνατοτήτων των εργαζομένων, λέγοντας πως η Ελλάδα δύναται να προοδεύσει με τους τεχνίτες και το προσωπικό της: «Και αυτό είναι –επαναλαμβάνω- το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο. Ένα μήνυμα Ελπίδας μέσα από εδώ, από μία βαριά βιομηχανία, η οποία ξέρει να παράγει, να αποδίδει και να μας βγάζει ασπροπρόσωπους».

Η επίσκεψη αυτή, εντάσσεται στα πλαίσια επικοινωνίας με τον κόσμο και ψηλάφησης των προβλημάτων των πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα.