ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Πρωτόπαπας: "Η ΚΟ δεν είναι όργανο επικύρωσης αποφάσεων!"

Χρήστος Πρωτόπαπας: "Η ΚΟ δεν είναι όργανο επικύρωσης αποφάσεων!"
"Καμπανάκι" χτύπησε και πάλι σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ...

"Καμπανάκι" χτύπησε και πάλι σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, στους υπουργούς που «από πολιτικό εγωισμό» ή άλλο λόγο, αγνοούν τις επισημάνσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης.

Με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 9.72, ο Χρήστος Πρωτόπαπας φρόντισε να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν βρίσκεται μόνο για να επικυρώνει αποφάσεις.

«Στη βουλή δε διεκδικούμε τίποτα περισσότερο από αυτό που είπε ο πρωθυπουργός. Το δικαίωμα των βουλευτών να συμμετέχουν στην πολιτική μας. Όχι να αποφασίζουν. Να συμμετέχουν. Να ξέρουν. Να προτείνουν. Η Κ.Ο. είναι ζώσα και δρώσα. Δεν είναι όργανο επικύρωσης αποφάσεων. Σκληρά βάζουμε πλάτη στα κρίσιμα θέματα που αφορούν το μνημόνιο και την εκταμίευση των δόσεων για τη χώρα. Έτσι είμαστε και πολύ αυστηροί σε περιπτώσεις που ενώ προτείνουμε κάποια πράγματα, ενώ συζητάμε κάποια πράγματα, ενώ κάποια πράγματα αρχικώς εμφανίζονται να τα δέχονται οι υπουργοί, στην πορεία νομίζει ο καθένας είτε με έναν πολιτικό εγωισμό είτε για λάθος, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, ότι θα περάσει το δικό του» τόνισε ο Χρήστος Πρωτόπαπας εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη στήριξη της Κ.Ο. στην κυβέρνηση.