ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδοιπορικό 120 ημερών για τον Σαμαρά

Οδοιπορικό 120 ημερών για τον Σαμαρά
Με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, ο Αντώνης Σαμαράς, θα στραφεί περισσότερο...

Με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, ο Αντώνης Σαμαράς, θα στραφεί περισσότερο το επόμενο διάστημα στην ελληνική περιφέρεια, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο οδοιπορικό, από τόπο σε τόπο.

Ο Πρόεδρος τηςΝΔ θα βρεθεί «κοντά στους πολίτες, μαζί με την κοινωνία, κοντά στους νέους, μαζί με το λαό», προκειμένου να συσπειρώσει τη βάση, να ενώσει τις δυνάμεις του κόμματος, να πείσει την κοινωνία για τις προτάσεις της ΝΔ και τελικώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, πείθοντας για την αξία της διακυβέρνηση της πατρίδας από τη Νέα Δημοκρατία.

Στην προσπάθεια ανοίγματος του κόμματος στην ελληνική περιφέρεια, όπου εκλέγονται οι 250 από τους 300 της βουλής, θα συνδράμουν οι περιφερειακές συνδιασκέψεις που θα συγκαλούνται και θα εξελίσσονται επί τριημέρου ή τετραημέρου, με διαφορετική θεματολογία από πόλη σε πόλη, ώστε να αναδεικνύονται οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Το επόμενο τετράμηνο, όπως σημείωσε και ο ίδιος ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, «είναι χρόνος ζωτικής σημασίας για την ποιοτική, ουσιαστική αναβάθμιση του κομματικού μηχανισμού, αλλά και την ενίσχυση της πολιτικής δυναμικής και της επιρροής του κόμματος στην κοινωνία».

Στις Προεδρικές εξορμήσεις των επόμενων 120 ημερών, θα δίνουν το παρών και τα μέλη της ΚΟ του κόμματος, τα μέλη της ΠΕ και τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων.