ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ωραία Ελένη και οι …πρόσκοποι!

Η ωραία Ελένη και οι …πρόσκοποι!
Έκαστος εφ΄ω ετάχθη! Πολυπληθές το νέο σχήμα της ΝΔ. Με δεκάδες τομεάρχες...

Έκαστος εφ΄ω ετάχθη! Πολυπληθές το νέο σχήμα της ΝΔ. Με δεκάδες τομεάρχες και πολλές γραμματείες να μοιράζονται ρόλους αλλά και…δηλώσεις.

Για την όμορφη Βορειοελλαδίτισσα, Έλενα Ράπτη, δεν έμειναν και πολλά κρίσιμα θέματα για να διαπραγματευθεί, έχοντας αναλάβει τη Γραμματεία Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, μίλησε λοιπόν για την…Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης!

«Η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης είναι μια αναφορά τιμής στον προσκοπισμό και τον οδηγισμό, στη σκέψη για τις αξίες του, για το ερανικό του έργο, για τη σημαντική παρουσία του σε όλες τις κοινωνίες για περισσότερο από έναν αιώνα. Είναι μια σκέψη για μια μεγάλη παγκόσμια οικογένεια, στην οποία ο εθελοντισμός βρίσκει μια μόνιμη έκφραση» τονίζει σε δήλωσή της η Έλενα Ράπτη, δίνοντας το «παρών» στον γαλάζιο μετρητή δηλώσεων!

Η αλήθεια βεβαίως είναι πως η 22α Φεβρουαρίου, τιμάται κάθε χρόνο σε ανάμνηση της γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν - Πάουελ, με τους προσκόπους να πραγματοποιούν εράνους για να βοηθήσουν προσκόπους και οδηγούς σε φτωχές χώρες.