ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Υπό το φόβο των αντιδράσεων της έντονης δυσφορίας που επικρατεί...

Υπό το φόβο των αντιδράσεων λόγω της έντονης δυσφορίας που επικρατεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Οι εργασίες της συνόδου θα αρχίσουν στις 11:00 το πρωί με την εκλογή του προεδρείου και αμέσως μετά την ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, θα ακολουθήσει -εκτός απροόπτου- η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 12:30 θα υπάρξει τοποθέτηση της Βάσως Παπανδρέου για το Ευρωομόλογο, ενώ θα ακολουθήσει και χαιρετισμός του Martin Schulz, επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και του Poul Nyrup Rasmussen, πρώην πρωθυπουργού της Δανίας και Προέδρου Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η εκλογή τριών μελών του Πολιτικού Συμβουλίου για την κάλυψη των αντίστοιχων θέσεων που έχουν "χηρεύσει" λόγω συμμετοχής στην κυβέρνηση των κ. Όθωνα, Κουτσούκου και Κουσελά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα προτείνει ο ίδιος πρόσωπα για τις θέσεις, ενώ έχει δηλώσει ότι θα θέσει υποψηφιότητα ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, γνωστός για γις έντονες διαφωνίες του με τις πολιτικές της κυβέρνησης.