ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευκρινίσεις Καμμένου για την ομιλία Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρινίσεις Καμμένου για την ομιλία Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρινίσεις έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών του κόμματός του, με αφορμή τα σενάρια που πυροδότησε η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νότη Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, περί του ενδεχομένου συνεργασίας των ΑΝΕΛ με την Κουμουνδούρου.

Παράλληλα ο κ.Καμμένος με τη δήλωσή του από τις Βρυξέλλες, παρουσιάζει το πλαίσιο εντός του οποίου θα συζητήσει πιθανές συνεργασίες, τονίζοντας ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επεσήμανε ότι ο κ. Μαριάς με την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος. «Ότι δηλαδή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές».

Και καταλήγει:

«Αυτό αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν υπάρχουν άλλες ερμηνείες».

Να σημειωθεί ότι μετά την ομιλία του κ. Μαριά, ο οποίος μίλησε για συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ, αντέδρασε έντονα ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ, ο οποίος διαφώνησε, εκφράζοντας τις απόψεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.