ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ντόρα πρόλαβε τον Αντώνη

Η Ντόρα πρόλαβε τον Αντώνη
Η Ν.Δ. καθυστέρησε χαρακτηριστικά να σχολιάσει τη χθεσινή κυβερνητική αρρυθμία, με τη δημόσια σύρραξη Βενιζέλου-Ραγκούση...

Το ταξίδι Σαμαρά στο Ελσίνκι, για τη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά και η συμμετοχή στην αποστολή του "γαλάζιου" εκπροσώπου, Γιάννη Μιχελάκη, φαίνεται πως έχουν μπλοκάρει το γραφείο Tύπου του κόμματος, αφού έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να σχολιάσει τη χθεσινή κυβερνητική αρρυθμία, με τη δημόσια σύρραξη Βενιζέλου-Ραγκούση.

Την ίδια ώρα, η Δημοκρατική Συμμαχία, έχει εκδώσει από νωρίς το πρωί σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως «ο δημόσιος καυγάς κορυφαίων υπουργών για το θέμα των μεταναστών-απεργών πείνας, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της παραλυσίας και της έλλειψης συντονισμού που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση. Αφού με τις παραλείψεις και την ανοχή της στην ανομία η κυβέρνηση επέτρεψε την εκμετάλλευση του προβλήματος των δυστυχισμένων αυτών ανθρώπων, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση που η ίδια δημιούργησε.

Και για αυτό το περιστατικό, αλλά και για την κρίσιμη καμπή που βρισκόμαστε, το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι υπουργούς που θα αποφεύγουν τις δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις και θα αντιλαμβάνονται τις κρίσεις σαν ευκαιρία ξεκαθαρίσματος εσωκομματικών διαφορών».