ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Κ. Κατσαφάδου για το πρόβλημα υδροδότησης στην Αίγινα

Παρέμβαση Κ. Κατσαφάδου για το πρόβλημα υδροδότησης στην Αίγινα

Τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη διακοπή των δρομολογίων μεταφοράς νερού στην Αίγινα ζήτησε με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλο, ο βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ, Κώστας Κατσαφάδος.


Ο βουλευτής επικοινώνησε και με τον Αρχηγό ΓΕΝ Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται σε ετοιμότητα για να κινητοποιηθεί άμεσα, εφόσον υπάρξει ανάλογο αίτημα και από το Δήμο της Αίγινας.

«Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες της ίδιας ακριβώς ιστορίας. Με τους ίδιους πρωταγωνιστές τα ίδια προβλήματα που ανακυκλώνονται, δεν λύνονται ποτέ και θέτουν σε ομηρία την Αίγινα, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της», δήλωσε ο κ. Κατσαφάδος.

Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι εύχεται να δοθεί λύση και ευχαρίστησε τον Αρχηγό του ΓΕΝ που «έχει θέσει σε ετοιμότητα το υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να κινητοποιηθεί άμεσα», ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι «απαιτείται φυσικά και ανάλογο αίτημα του Δήμου της Αίγινας».

«Θεωρώ ότι θα πρέπει να ξεκινήσει μία ουσιαστική πλέον συζήτηση για να μην επαναληφθούν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον», κατέληξε ο κ. Κατσαφάδος.