ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Δραγασάκη και Μεϊμαράκη στην Ελένη Ζαρούλια

Απάντηση Δραγασάκη και Μεϊμαράκη στην Ελένη Ζαρούλια

Απάντηση στα όσα δήλωσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια για την κόρη του έδωσε ο Ε' αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, όπως και ο πρόεδρος του Σώματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο Γιάννης Δραγασάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ούτε εγώ, ούτε το προεδρείο της Βουλής νιώθει πως απειλείται από κανέναν». Πρόσθεσε: «Τα όποια βρώμικα σχόλια και ψέματα που ακούστηκαν χθες, δεν ακουμπούν, ούτε εμένα, ούτε την οικογένειά μου».

«Πράγματι, η συνομιλία μας έδειχνε και την υποστήριξη στο πρόσωπο το δικό σας και την πλήρη καταδίκη όλων των κομμάτων για εκείνα που ελέχθησαν χθες για την κόρη και την οικογένειά σας», δήλωσε, απευθυνόμενος στον Γιάννη Δραγασάκη, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Όλα τα κόμματα θα πρέπει να ασχοληθούμε με το ζήτημα, γιατί είναι θέμα αν οι αρχηγοί των κομμάτων με βάση το καταστατικό τους εγκρίνουν τέτοιες συμπεριφορές. Έχω καλέσει κατ' επανάληψη τους γραμματείς των κομμάτων να πάρουν θέση, έχει λειτουργήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας και έχει εξετάσει τη συμπεριφορά 4-5 συναδέλφων, για τους οποίους δεν είναι δυνατόν να απολογούμεθα οι υπόλοιποι 295 - ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται μια μέρα όπου όλοι μιλήσαμε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».