ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια όσο υπάρχει ακόμα χρόνος

Χρυσοβελώνη: Να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια όσο υπάρχει ακόμα χρόνος

Η έκθεση του Γραφείου Παρακολούθησης Κρατικού Προϋπολογισμού της Βουλής επιβεβαιώνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υποστηρίζει η αναπληρώτρια γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


«Η έκθεση αυτής της ανεξάρτητης υπηρεσίας της Βουλής έρχεται να επιβεβαιώσει όσα λέμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εδώ και ένα χρόνο» δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την έκθεση του Γραφείου Παρακολούθησης Κρατικού Προϋπολογισμού της Βουλής, η οποία αξιολογεί αρνητικά μεταξύ άλλων και τις πρόσφατες μαζικές διαθεσιμότητες δημοσίων υπαλλήλων.

«Όπως τονίζουν οι εξειδικευμένοι επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίου που συμμετείχαν στην έκδοση αυτή, ο τελευταίος γύρος συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα όντως αποτέλεσε "διαπραγμάτευση" μέσα σε πολλά ακόμη εισαγωγικά θα προσέθετα εγώ», συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

«Το γεγονός βέβαια ότι κάποιος ανεξάρτητος ελληνικός φορέας αναγνωρίζει ρητά την προχειρότητα των αρμοδίων υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον χειρισμό του θέματος της Δημοτικής Αστυνομίας δεν είναι δυστυχώς τίποτα άλλο από "παρηγοριά στον άρρωστο". Η θεραπεία του ελληνικού προβλήματος είναι ριζική και απαιτεί την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το άγος των μνημονίων, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος» κατέληξε η βουλευτής.