ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς

Ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς
Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη ξεκινά από το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς...

Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη ξεκινά από το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς.

Η επαφή του με τον Πρωθυπουργό ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο αρχηγός της Ν.Δ., έδωσε το πράσινο φως για να εκτελεστεί κανονικά, η προγραμματισμένη εδώ και αρκετές ημέρες, εξόρμησή του στη νύμφη του Θερμαϊκού.

Οι συναντήσεις και οι συμβολικές επισκέψεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη, έχουν ως βασική παράμετρο την ανάδειξη του μείζονος θέματος της ανεργίας, την οποία ο ίδιος εκτιμά ότι η κυβέρνηση μεγέθυνε δια της αδράνειας της και δια της απουσίας αναπτυξιακών μέτρων.

Σήμερα μάλιστα, με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» θα επισκεφτεί το εργοστάσιο «Μινέρβα» στο Ωραιόκαστρο, το οποίο απασχολεί 350 εργαζόμενους, εκ των οποίων το 80% είναι γυναίκες. Την εκεί παρουσία του έχει επιμεληθεί η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, η οποία για το τέλος του μήνα του έχει προγραμματίσει ανάλογη παρουσία στην Αλεξανδρούπολη. \

Το βράδυ, ο Αντώνης Σαμαράς θα παραβρεθεί και σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, προς τιμήν των γυναικών.
.
Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να επισκεφθεί τη δυτική Θεσσαλονίκη. Θα παραστεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελοκήπων, ενώ θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο Ευόσμου. Στην προεδρική ατζέντα, περιλαμβάνεται γεύμα με πρώην Βουλευτές της Ν.Δ. από τη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά και παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μιχάλη Στρατάκη: «Αντώνης Παρίσης, ο Αντώνης της καρδιάς μας».