ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έτριξαν τα θεμέλια της «δεξιάς» πολυκατοικίας

Δεν έτριξαν τα θεμέλια της «δεξιάς» πολυκατοικίας
Μπορεί τα οροφοδιαμερίσματα του "γαλάζιου" οικοδομήματος να έχουν διαφορετικά μεγέθη και άλλους ιδιοκτήτες...

Μπορεί τα οροφοδιαμερίσματα του "γαλάζιου" οικοδομήματος να έχουν διαφορετικά μεγέθη και άλλους ιδιοκτήτες, διατηρούν ωστόσο, καθώς φαίνεται, παρόμοια θέα προς τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου.

Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης και Ντόρα Μπακογιάννη, αν και διαφώνησαν σε πολλά κατά τις συναντήσεις τους με τον Γιώργο Παπανδρέου, έδειξαν, σε γενικές γραμμές, διάθεση «συναίνεσης» στο διεκδικητικό πλαίσιο και στη μαχητικότητα με την οποία θα πρέπει να προσέλθει ο Έλληνας πρωθυπουργός στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις της 11ης και της 25ης του μήνα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, επέμεινε στη δραστική αλλαγή των όρων του μνημονίου και επανέλαβε τις θέσεις του για το ευρωομόλογο, το αναπτυξιακό ευρωπαϊκό ομόλογο, την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, τη μείωση του κόστους δανεισμού και την επαναγορά ελληνικών ομολόγων. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ζήτησε επιθετική πολιτική και όχι, όπως είπε, διάθεση άμυνας ενώ η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. διατύπωσε την άποψη, το διαπραγματευτικό πακέτο, το οποίο θα έρθει ως σύμφωνο στη Βουλή των Ελλήνων, να συμφωνηθεί και να ψηφιστεί από 180 βουλευτές, καθώς θα αφορά μία θητεία πολύ πέραν της κυβερνητικής θητείας της σημερινής.

Το σύνολο της πολυκατοικίας ωστόσο, έδειξε να αντιλαμβάνεται πως η Ελλάδα προσέρχεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση ενώ, χωρίς να δίνει «λευκή επιταγή» στον πρωθυπουργό, εμφανίστηκε με θετική διάθεση για να εκφράσει τις θέσεις του στο Μέγαρο Μαξίμου.