ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά ο φόρος ακινήτων απασχόλησε και σήμερα τους Σαμαρά-Βενιζέλο

Τελικά ο φόρος ακινήτων απασχόλησε και σήμερα τους Σαμαρά-Βενιζέλο

Ο ενιαίος φόρος ακινήτων βρέθηκε και σήμερα τελικά, στο επίκεντρο της πολύωρης συνάντησης του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος και συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους είπε ότι θα ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα του Reuters σύμφωνα με το οποίο η τρόικα θα αναβάλλει την άφιξη της στην Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε, πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα των ναυπηγείων καθώς το ζήτημα αυτό δε συζητήθηκε λόγω των εξελίξεων που υπήρξαν με το φόρο ακινήτων και έτσι το μόνο θέμα που τέθηκε προς συζήτηση ήταν η πορεία του ΕΣΠΑ.

Αναφορικά με αυτό, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη, δήλωσε πως σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ η βούληση της κυβέρνησης είναι να δώσει μέσα από αυτό προστιθέμενη αξία στην επιχειρηματικότητα και την επιχειρηματική δράση.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ για ενιαίο φόρο ακινήτων: «Να το πάρει πίσω»

Παπαμιμίκος: Όχι σε οριζόντια μέτρα

«Γιαλαντζί» αντάρτες οι γαλάζιοι βουλευτές...

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Φυσικά και θα πάρουν νέα μέτρα στην Ελλάδα!

Και τώρα η σειρά των Ναυπηγείων και του ΕΣΠΑ στο Μαξίμου

Νέο «χαστούκι» από τους δανειστές

Κομισιόν:Η θέση μας για το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας δεν άλλαξε!