ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιάσκος… εν υαλοπωλείο!

Λιάσκος… εν υαλοπωλείο!
Με νέο δελτίο Τύπου "χτυπά" σήμερα ο πρώην Υπουργός τη ΝΔ, Αναστάσιος Λιάσκος...

Με νέο δελτίο Τύπου "χτυπά σήμερα ο πρώην Υπουργός τη ΝΔ, Αναστάσιος Λιάσκος. Σε απόλυτη κομματική «γραμμή» και αναπαράγοντας λέξη-λέξη, τα όσα τόνιζαν την Παρασκευή, σε υψηλούς τόνους, τα στελέχη της Συγγρού ο πρώην βουλευτής ζητά από τον Γιώργο Καρατζαφέρη να του ζητήσει συγνώμη.

«Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία. Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης. Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία» καταλήγει ο πρώην βουλευτής.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι δεν σχολιάζει καθόλου την τηλεφωνική επικοινωνία που έφερε στο φως ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ, σύμφωνα με την οποία φέρεται να δήλωσε «Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ότι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις».