ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: «Ο Ντόλιος άδειασε τον Ραγκούση»

Μιχελάκης: «Ο Ντόλιος άδειασε τον Ραγκούση»
Συνέχεια στην κόντρα με την κυβέρνηση για το μισθολογικό καθεστώς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δίνει η Ν.Δ...

Συνέχεια στην κόντρα με την κυβέρνηση για το μισθολογικό καθεστώς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δίνει η Ν.Δ. με αφορμή και τις τελευταίες δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει συζητήσει με τους συναδέλφους του για το θέμα και δεν υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης επεσήμανε πως "ο κ. Ντόλιος άδειασε τόσο τον κ. Ραγκούση όσο και τον κ. Μπεγλίτη" και ζήτησε να μάθει από την κυβέρνηση τι σχεδιάζει να κάνει σε αυτό το θέμα.

"Τι έγινε, τι γίνεται, τι σχεδιάζεται, κανένας δεν ξέρει. Φάσκουν και αντιφάσκουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος και κατηγόρησε τους υπουργούς της κυβέρνησης ότι "δεν λένε τίποτα για την ταμπακέρα".

Ο Γιάννης Μιχελάκης δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα αναφέρονται για τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά σε έγγραφα που έχουν διαρρεύσει μέσω της ιστοσελίδας Wikileaks ενώ χαρακτήρισε "ανοησίες" τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να ετοιμάζεται να υιοθετήσει ηλικιακά κριτήρια για όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές

Η απάντηση Ντόλιου

Ο Υφυπουργός εσωτερικών έχει ωστόσο απαντήσει ήδη από το απόγευμα της Κυριακής, και με ελαφρά αναδίπλωση μέσω δελτίου Τύπου, σημειώνει ότι προκειμένου να μη δημιουργηθούν συγχύσεις «επιθυμώ να διευκρινίσω ότι η άποψη που εξέφρασα σε σχέση με τα ειδικά μισθολόγια διατυπώθηκε με την φράση ότι δεν υπάρχει περίπτωση ή ενδεχόμενο να παραγνωριστούν οι ειδικές συνθήκες οι οποίες επέβαλλαν τα μισθολόγια αυτά. Τα ειδικά μισθολόγια δεν καταργούνται και επιθυμώ να το διατυπώσω με απόλυτο τρόπο για να μην δημιουργηθούν πιθανές παρερμηνείες από άλλα σημεία της συνέντευξης».