ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «τριπλό» μέτωπο της Συγγρού!

Το «τριπλό» μέτωπο της Συγγρού!
Κυβέρνηση, ΛΑ.Ο.Σ αλλά και Ντόρα, ο τριπλός στόχος της αξιωματικής αντιπολιτεύσης

Κυβέρνηση, ΛΑ.Ο.Σ αλλά και Ντόρα, ο τριπλός στόχος της αξιωματικής αντιπολιτεύσης που καθημερινά επιχειρεί όχι μόνο να αναδείξει τις αδυναμίες, τα λάθη, τα παραπτώματα, τις αρρυθμίες και τα ολισθήματα των κυβερνητικών στελεχών αλλά και να πείσει πως αποτελεί τη μόνη φερέγγυα φωνή της κεντροδεξιάς.

Τραγικά αδιέξοδη Πολιτική

Τα νέα στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, καταδεικνύουν για ακόμη μια φορά το μέγεθος της κυβερνητικής αποτυχίας, λέει η Συγγρού και μέσω του Πολιτικού της Σχεδιασμού, τονίζει πως «το σκηνικό των σκηνοθετημένων πανηγυρισμών μετά τη σύνοδο της 11ης Μαρτίου κατέρρευσε τάχιστα κάτω από το βάρος των αρνητικών αποτελεσμάτων της κυβερνητικής πολιτικής».
Η σημαντική υστέρηση εσόδων για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2011 κατά 9,8% από τον προβλεπόμενο στόχο και 9,1% με το αντίστοιχο δίμηνο του 2010, αποδεικνύει, σύμφωνα με το γαλάζιο στρατόπεδο την «τραγικά αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου» και φέρνουν νέα μέτρα που θα πλήξουν τους αδύναμους διασπώντας την κοινωνική συνοχή.
Η ΝΔ, κατηγορεί ακόμη το οικονομικό επιτελείο πως «πορεύεται χωρίς πυξίδα» και την κυβέρνηση πως «πάσχει από έλλειψη συντονισμού και αποτελεσματικότητας». Μάλιστα με κάθε ευκαιρία βάλει προσωπικά κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου τον οποίο κατηγορεί πως «παραπλανά την κοινή γνώμη ισχυριζόμενος, σε πείσμα της πραγματικότητας, ότι είμαστε στο κατώφλι της ανάκαμψης»

Όπου φυσάει ο άνεμος ο Καρατζαφέρης


Συνέχεια στη διαμάχη με τον ΛΑΟΣ έδωσε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος.
«Η σύγχυση και ο πανικός που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη είναι εμφανή…Εμείς υπενθυμίσαμε ότι το κόμμα του πολιτεύεται με μια «σημαία ευκαιρίας» ανάλογα που φυσάει ο άνεμος. Τη μια εμφανίζεται να πλειοδοτεί υπέρ του ΔΝΤ -πριν μάλιστα η κυβέρνηση προσφύγει σ’ αυτό. Όταν οι πολίτες είναι 7 προς 10 υπέρ του Μνημονίου, εμφανίζεται κήρυκας του Μνημονίου. Στην πορεία όταν τα πράγματα αλλάζουν, ο λογαριασμός δεν βγαίνει και η πλειοψηφία των πολιτών -8 στους 10- διαφωνεί με το Μνημόνιο, σπεύδει να κατηγορεί την κυβέρνηση και την πολιτική του Μνημονίου» σημειώνει ο κος Χαρακόπουλος, προσθέτοντας πως το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη διολίσθησε στο κατώτατο σκαλοπάτι, της πολιτικής αθλιότητας με χαρακτηρισμούς και ύβρεις που γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω το δημόσιο διάλογο στη χώρα μας.

Δε ξεπέρασε η Ντόρα την ήττα της…

Την απόκριση Μολυβιάτη, «το γαρ πολύ της θλίψεως…», χωρίς ούτε αυτός να προσθέσει την σκληρότερη συνέχεια.. «γεννά παραφροσύνη» έδωσε ως απάντηση, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ερωτώμενος για τις χθεσινές αναφορές της κ. Μπακογιάννη για την εκλογή της νέας ηγεσίας της ΝΔ.
«…δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αποτέλεσμα της 29ης Νοεμβρίου. Και αυτό επιβεβαιώνει ότι η δημιουργία του κόμματός της είναι αποτέλεσμα προσωπικού πείσματος» σημείωσε το γαλάζιο στέλεχος, αρνούμενο να σχολιάσει ο,τι παραπάνω για το θέμα.